Rólam

Szaksz Adrienn Zsanett vagyok, 2 kisfiú édesanyja. Mindig is olyan munkát szerettem volna, amivel valami maradandót adhatok másoknak. A fotózás mindig az életem részét képezte, tinikoromtól kezdve mindent megörökítettem a baráti nyaralásokon át a legapróbb pillanatokig.
A másik szerelmem a tánc, így az egyetem után a fellépések, színházi szereplések, forgatások más irányba vittek, de a fotózás folyamatosan részese volt az életemnek.
2016-ban, az első kisfiam születése után két évvel, egy bizonyos könyv olvasása közben megérett bennem a döntés: hivatásos fotós leszek.
Autodidakta módon tanultam, a saját gyerekeimen és barátaim gyerkőcein gyakoroltam. Számos külföldi fotós online workshopján vettem részt, és itthon is elvégeztem workshopokat. Szerencsére a felkérések jöttek, folyamatosan pozitív megerősítéseket kaptam arról, hogy az emberek szeretik a fotóimat.
Célom, hogy megadjam neked a „wow” érzést, amikor majd az elkészült fotókat nézegeted. Egy hangulatot, egy érzést szeretnék visszaadni neked, amit te is érzel majd minden egyes alkalommal, amikor a fotókra nézel.

Többféle fotózást vállalok: kismama, családi (lifestyle) és gyermekfotózást, jegyes- és páros fotózást, de glamour fotózással is kereshetsz bizalommal.
A fotózás árakat itt találod, a képeimet pedig a Galériában tudod megtekinteni.

Magazin megjelenéseim:

Brand Model Magazine

International Kid Model Magazine

Prestige Models Magazine

Örökítsük meg együtt a pillanatot!
Kérd ajánlatomat: