Történetek

Fiatalság, szerelem

Csilla és Peti házassági évfordulójuk alkalmából készítettük ezt a sorozatot a Fűvészkertben. Imádtam látni őket és a boldogságukat a kamerámon keresztül.

Búzamezőn

Munkám egyik legizgalmasabb része, a tökéletes fotózási helyszín megtalálása. Minden alkalomra igyekszem több lehetőség közül kiválasztani a legjobbat. Így történt ez Anett és Balázs esetében is, amikor több lehetséges terület közül, kinéztem nekik egy ideális tájolású, csodaszép búzamezőt. Aztán, közvetlenül a fotózás előtt-már a helyszín közelében- derült ki, hogy ez a birtok Anett nagypapájáé és így gondolatban most az egész család itt lesz velük. Hiszek a megérzésekben és a véletlenekben is, sokszor ezek adják meg a képek igazi mélységét, tartalmát, hangulatát.

Szofi a kalandorcsaj

Szofi egy igazi belevaló kis kalandorcsaj. Minden izgalmas terepen feltalálja magát és bátran mászik fel bárhova ami veszélyes és izgalmas…

Erdei séta

Eszterékkel kimerészkedtünk egy kis erdei túrára. Van egy kis stégük a Duna egyik holtága mellett, sok időt töltenek a természetben és ott terveztünk egy őszi fotózást. Útközben csodás helyekre bukkantunk és így készült ez a szuper sorozat róluk.   

Beáék nyári fotózása

Beáék ajándékba kapták ezt a fotózást, és a kovid miatt sajnos 1 évet halasztanunk kellett. De sikerült végül összehoznunk egy gyönyörű nyári naplementés fotózást.

Anikóék és családja

Egy fotós nem nagyon kívánhat szebb fényeket ,mint ezen a délutánon volt kedvenc dunaparti helyszínemen. 😉 A gyerekeknek pedig a plédes játék volt a kedvencük!